sledgehammer

Produse
Filosofia produsului
Video
Poze
Parteneri
Evenimente

SH#4 Racer

Descriere si date tehnice

Racer

Din acest sezon suntem mandri sa va oferim un skibike de curse. Acest Skibob bazat pe un cadru de “Sledgehammer” modificat se utilizeaza doar cu foot skis. Foot skis de inalta calitate cu insertie de lemn insotesc acest Racer, probabil la cel mai bun pret din lume.

De acum va oferim cel mai bun skibob din lume. Impreuna cu pilotii de curse de skibob am proiectat acesta “masina de curse” bazandu-ne pe cadrul omologat de “Sledgehammer”. Cadrul a fost extins cu 11 cm in lungime si micsorat cu 7 cm din inaltime. Bratul oscilant paralelogram indeplineste cerintele skiboburilor de curse si anume coborarea pozitiei skiorului. Schiul din spate are un unghi reglabil in timp ce schiul din fata are o miscare determinata de doua limitatoare de cauciuc. Pe langa pretul incredibil, care e aproximativ cu 50% mai mic decat al produselor comparabile, acest skibob este extrem de usor si de rigid, avand doar 9.8 kg. Acest lucru poate fi realizat ca urmare a utilizării de tevi supradimensionate pentru cadru, fabricate din aliaj de înaltă calitate T6 6061 şi un brat oscilant de diametru mare. Veţi vedea cat de precis funcţionează acest skibike atunci când rulează într-o cursă. Doua amortizoare hidraulice cu un recul reglabil sunt umplute cu ulei cu vascozitate scazuta pentru a fi mai eficiente in conditi de lucru la temperaturi joase. Ambele schiuri pot fi montate si demontate fara a se utiliza alte unelte.

Chiar si cei ce nu sunt adeptii curselor vor fi satsfacuti de raportul pret calitate al acestui skibob. !!! Atentie!!! Editie limitata pentru acest an. Cumpara-ti acum unul. Foot skis de inalta calitate cu insertie de lemn insotesc acest Racer si sunt incluse in pret.

Pret 5247 RON

Preturile includ tva

Domeniu de utilizare

Freeride*
Powder* * *
Partie* * * * *
Freestyle*
Sarituri

Date tehnice

Greutate9,8 kg
Cadru, brat oscilantalloy 6061
Furcaalloy 6061
Cursa fata / spate115/122mm
Amortizoare2x DNM DV22-AR
Dimensiuni ( h x L x l)78 x 206 x 66
Dimensiuni fara schiuri78 x 106 x 66
Inaltime sa62 cm
Latimea schiului
varf/centru/coada
107 / 87 / 98mm
Lungime carv / radius
98cm / 6,55m
Ski mount
dubla strangere (eliberare)

©2011,Toate drepturile rezervate | Termeni si conditii