sledgehammer

Produse
Filosofia produsului
Video
Poze
Parteneri
Evenimente

SH#4 Carver

Descriere si date tehnice

Carver

Carver-ul are o furca rigida si o suspensie spate pentru un carv perfect pe partie. Bucurati-va de libertatea de carv adevarat fara skiuri – da, se poate!

Modelul nostru “Carver” este unul dintre cele mai bune Skibike-uri din punct de vedere al raportului calitate- pret . Pentru un pret mic noi oferim un skibike de inalta calitate, cu un cadru puternic de aliaj, skiuri scurte cu un carv pronuntat si pe spate suspensie hidraulica reglabila. Carver-ul e facut pentru partie si ca o alternativa pentru sanie. Acest skibike e cel mai usor din lume avand o greutate de doar 8.8 kg, totodata fiind si skibike-ul cu cel mai scazut pret din lume. Aflat la a treia generatie skibike-ul nostru rigid vine cu o sa facuta integral din spuma. Am consolidat de asemenea si cadrul si am pus pedale platforma pentru a imbunatati siguranta in utilizare. Pedalele pot fi scoase cu usurinta daca se prefera utilizarea lui cu foot skis. Cu sistemul de eliberare (strangere) rapida schiurile pot fi demontate rapid pentru a putea baga cu usurinta skibike-ul in masina.
Carver-ul e ideal pentru incepatori pentru a se familiariza cu skibiking-ul, dar si pentru avansati carora le place foarte mult carving-ul.

Pret 2599 RON

Preturile includ tva

Domeniu de utilizare

Freeride* * *
Powder* *
Partie* * * * *
Freestyle* * *
Sarituri*

Date tehnice

Greutate8,8 kg
Cadru, brat oscilantaliaj 6061
Furcaotel - 25CrMo4
Cursa spate200 mm
AmortizorDNM DV22-AR
Dimensiuni ( h x L x l)86 x 206 x 66
Dimensiuni fara schiuri82 x 106 x 66
Inaltime sa59 cm
Latimea schiului
varf/centru/coada
107 / 87 / 98mm
Lungime carv / radius
98cm / 6,55m
Montajul schiului
Strangere (eliberare) rapida
Culoare
Alb cu design gri si verde

©2011,Toate drepturile rezervate | Termeni si conditii